Mainos

Tiger Woods tekemässä jättinousua huipulle – turnausvoitto nyt lähempänä kuin kertaakaan viiteen vuoteen!

Golfin 14-kertainen major-voittaja Tiger Woods päätti häkellyttävän kierroksen kolmen lyönnin johtoasemaan ja on nyt erittäin lähellä ensimmäistä turnausvoittoaan yli viiteen vuoteen.

Pitkästä selkäleikkauskierteestä huimaan pelivireeseen kuntoutunut Woods paukutti Yhdysvaltain PGA-kiertueen mestaruusturnauksen kolmannella pelikierroksella Atlantassa hurjia tuloksia.

Woods löi päivän seitsemällä ensimmäisellä reiällä kuusi birdiea ja johtaa ennen päätöspäivää maailman ykköspelaajaa Justin Rosea ja Rory McIlroyta kolmella lyönnillä.

42-vuotias Woods tietää pitkällä kokemuksellaan, että sunnuntaina hänen ei tarvitse esittää ihmeitä varmistaakseen voittonsa. Woods ei ole koskaan urallaan menettänyt kolmen lyönnin etumatkaa päätöspäivänä, vaikka on joutunut haasteen eteen kaikkiaan 44 kertaa.

– Yksinkertainen matematiikka sanoo, että jos pelaan puhtaan kierroksen, takaa tulevien kavereiden täytyy lyödä tulos 67, hän sanoo.

– Minun ei tarvitse yltää 63:een tai 64:ään lyöntiin, ja toivon saavani siinä apua. Siinä on iso ero.

Lauantaina Woods iski tuloksen 65 (-5). Hän on pystynyt rakentamaan kuntoaan vähitellen kesästä lähtien ja se alkaa nyt tuottaa tulosta.

– Viimeinkin olen päässyt tilanteeseen, että voin kontrolloida johtoa, hän iloitsee.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.