Tiger Woods romahti seksivieroituksessa

Skandaaligolffari Tiger Woodsille on ollut rankkaa kohdata todellisuus seksiklinikalla, jossa hän yrittää pelastaa avioliittonsa pettämiskohun jälkeen.

The National Enquirer -lehden mukaan Woods meni täydelliseen paniikkiin tajuttuaan, että hänen täytyy parantuakseen paljastaa vaimolleen Elin Nordegrenille kaikki naissuhteensa, sillä niitä on vielä paljon enemmän kuin hän on suostunut aviopuolisolleen tähän mennessä myöntämään.

Pelkästään julkisuuteen salarakkaita on tupsahdellut parisenkymmentä, eikä loppua näy. Nyt The Sun kertoo Woodsin hassaneen seuralaispalveluun kahden vuoden aikana 12 000 euroa. Hänen käyttämänsä escort-työntekijä kertoo lehdessä golfsensaation halunneen usein katsella sekä naisten pelehtimistä keskenään, että miestenkeskistä kiihkeää tanssia.

The National Enquirer kirjoittaa miehen murtuneen ja itkeneen kuin pikkulapsi muiden potilaiden nähden päivää ennen vaimonsa saapumista klinikalle pariterapiaa varten. Woods oli valmis vaikka karkaamaan hoitolaitoksesta ennemmin kuin tunnustaisi Elinille kaiken.

– En vain voi tehdä sitä. Inhoan itseäni, kun olen saattanut itseni tähän tilanteeseen, golffari vaikeroi lehden mukaan.

Woods on ollut mississippiläisellä klinikalla joulukuun lopusta saakka Elin annettua miehelleen uhkavaatimuksen: joko seksivieroitus tai avioero. Jos edessä on ero, Woods menettää muhkean osan omaisuuttaan sekä mahdollisesti lastensa huoltajuuden.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat