Mainos

Tiger Woods avoimena: Isäni olisi pettynyt minuun

Otsikoihin pettämisskandaalillaan noussut Tiger Wood puhuu nyt ensimmäistä kertaa asiasta avoimesti.

Golffari Tiger Woods kertoo avoimesti mitä hän ja hänen vaimonsa Elin Nordegren kävivät läpi, kun pettämiset paljastuivat.

– Hän oli loukkaantunut, todella loukkaantunut. Shokissa ja vihainen. Hänellä oli siihen kaikki oikeus. Olen itsekin häpeissäni käytöksestä, enkä voi uskoa, että tein niin rakkaimmilleni, Woods kertoo urheilukanava ESPN:n haastattelussa.

– Elin valheessa. Tein paljon asioita, ja satutin monia ihmisiä. Käytökseni oli vastenmielistä.

– Olin ajautunut erilleen perusarvoistani ja buddhalaisuudesta. Olin lopettanut meditoinnin, Woods vastaa kysymyksiin, miksi hän teki mitä teki.

– Kun lopettaa kieltämisen ja unohtaa rationalismin, alat vähitellen löytää kuka sinä todella olet ja se voi olla todella rumaa nähtävää. Mutta toisaalta, kun kohtaat itsesi, voit kohdata sen ja alkaa lunastaa odotuksia. Tämä voima, jonka nyt tunnen, en ole koskaan tuntenut tällaista.

Woods kertoo myös ikävöivänsä edesmennyttä isäänsä Earlia. Hän kaipaa keskusteluita isänsä kanssa ja hänen tukeaan. Woods myöntää, että hänen isänsä olisi hyvin pettynyt poikaansa, jos olisi yhä elossa.

Woods palaa ensi kuussa ammattilaisgolfin pariin. Kun häneltä kysyttiin, kuinka hän kohtaa yleisön, mies vastasi:

– En tiedä, en tiedä. Ollakseni rehellinen, olen hieman hermostunut. Olisi mukavaa kuulla muutamat aplodit sieltä täältä. Toivon myös, että he taputtaisivat silloin birdieille. Olen kyllä innoissani päästessäni takaisin pelaamaan. Kaipaan peliä ja kilpailemista


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Robert Cianflone/Getty Images

Lähde: Mirror, Reuters/AP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.