Tiger Woods avoimena eron jälkeen: En ole pystynyt nukkumaan

Tiger Woods ja Lindsey Vonn olivat kuin yö ja päivä edustaessaan ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen eri puolilla maapalloa.

Golfin supertähti Tiger Woods on pitänyt ensimmäisen tiedotustilaisuutensa sen jälkeen, kun hän ja alppihiihtäjä Lindsey Vonn julkistivat eronsa sunnuntaina.

Woods osallistui The Players Championship -turnauksen harjoittelukierrokselle Floridan Ponte Vedra Beachilla, ja kertoi paikalla olleille toimittajille avoimesti viime päivien tuntemuksistaan. Eron lisäksi tällä viikolla on hänen isänsä kuoleman vuosipäivä.

– Luonnollisesti nämä asiat vaikuttavat minuun. En aio valehdella, tämä on rankkaa, selvästi riutuneelta näyttänyt Woods sanoi Daily Mailin mukaan.

Hän myös kertoi, ettei ole pystynyt viime päivinä nukkumaan.

– Kaiken lisäksi tämä aika vuodesta on hankalaa minulle. En ole nukkunut. Nämä kolme päivää, sunnuntaista tähän päivään, ovat olleet julmia minulle. Se, mitä tapahtui sunnuntaina, on vain lisännyt sitä, Woods kertoi avoimena.

Samaan aikaan Lindsey Vonn nähtiin aurinkoisena ja hymyilevänä toisella puolella maailmaa Etelä-Koreassa, missä hänet nimettiin vuoden 2018 talviolympialaisten kunnialähettilääksi.

Lue myös:

    Uusimmat