Mainos

Tietoliikennealan toimihenkilöiden lakonuhkaa sovitellaan

Alan työehtosopimuskiistaa ratkotaan valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen johdolla. Toimihenkilöunionin (TU) ja Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI:n väliset työehtosopimusneuvottelut katkesivat perjantaina 12. lokakuuta. Keskeisin syy neuvottelujen kariutumiseen oli erimielisyys palkkaratkaisusta.

Tietoliikennealan toimihenkilöiden lakonuhan sovittelu alkaa huomenna keskiviikkona 24. lokakuuta kello 10. Alan työehtosopimuskiistaa ratkotaan valtakunnansovittelija Juhani Saloniuksen johdolla.

Toimihenkilöunionin (TU) ja Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI:n väliset työehtosopimusneuvottelut katkesivat perjantaina 12. lokakuuta. Keskeisin syy neuvottelujen kariutumiseen oli erimielisyys palkkaratkaisusta.

TU jätti tietoliikennealaa koskevan lakkovaroituksen keskiviikkona 17. lokakuuta. Lakkovaroitus koskee lähes 8 000 TeliaSoneran ja Elisan sekä niiden tytäryhtiöiden toimihenkilöä. Työtaistelu uhkaa alkaa ensi viikon torstaina 1. marraskuuta ja se seisauttaisi operaattoreiden toiminnan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.