Mainos

Tietokonefestivaali Assembly pokkasi palkinnon Tampereella

Mindtrek-tapahtuman kilpailussa etsittiin vuoden 2006 parasta luovaa tuotetta, tekoa, konseptia, ideaa tai palvelua, joka oivaltavasti hyödyntää digitaalisen ja verkottuneen maailman mahdollisuuksia.

Pääkaupunkiseudun tietokonefestivaali Assembly sai tänä vuonna tamperelaisen Mindtrek-tapahtuman pääpalkinnon, jonka suuruus on 20002 euroa. Voittaja julkistettiin illalla. Kilpailu järjestettiin nyt kymmenennen kerran.

Kilpailussa etsittiin vuoden 2006 parasta luovaa tuotetta, tekoa, konseptia, ideaa tai palvelua, joka oivaltavasti hyödyntää digitaalisen ja verkottuneen maailman mahdollisuuksia. Kilpailun päätuomari Risto Linturi valitsi voittajan viiden finalistin joukossa.

-Menestyksekäs suomalainen peliteollisuus on paljon velkaa Assemblylle. Instituution synnyttäminen vaatii paljon taitoa ja sitkeyttä. Kyse oli selvästi arvovalinnasta, Linturi perusteli.

Mindtrek Grand Prix on järjestäjien mukaan Pohjoismaiden suurin digimedian palkinto. Kun valtioneuvosto jakoi muutama vuosi sitten 20000 euron palkinnon, tamperelaiset nokittivat sen kahdella eurolla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.