Mainos

Tietokone voittaisi TV:n

Kolmannes yhdysvaltalaisista, joilla on Internet-yhteys kotonaan, luopuisi mieluummin televisiostaan kuin tietokoneestaan, ilmenee Arbitron/Edison Media Researchin julkaisemasta tutkimuksesta. Nopean Internet-yhteyden omistavista 41 prosenttia pitää tietokonettaan tärkeämpänä kuin televisiotaan - hehän saavat katseltua videokuvaa reaaliaikaisesti verkon ylikin.

Tutkimuksen mukaan nopean Internet-yhteyden omistavat henkilöt ovat "taitavampia käyttäjiä ja luottavat Internetiin enemmän niin vapaa-ajanvietossa kuin myös töissä". Lisäksi tutkimus osoittaa, että lähes puolet 12-24-vuotiaista luopuisi ennemmin televisiosta kuin Internetistä, kun taas yli 25-vuotiaista kaksi kolmannesta pitäisi mieluummin television.

-Koska Internet-yhteys on melko uusi asia, on hämmästyttävää, että näinkin moni luopuisi ennemmin asemansa jo vakiinnuttaneesta televisiosta, sanoo Arbitron Webcast Ratingsin varapuheenjohtaja Bill Rose.

Tutkimus julkaistiin Radio Advertising Bureau 2001:n konferenssissa Dallasissa. Tutkimukseen osallistui vajaat 1500 Internetiä kotoaan käyttävää henkilöä.
(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.