Mainos

Tieto-X ostaa Polar Profitin ja Topsystemsin

Tieto-X vahvistaa toimintaansa verkko- ja langattoman teknologian alueella. Yhtiö on tehnyt kaksi aiesopimusta, joiden mukaan se ostaa Oulun talousalueella toimivan Polar Profit Oy:n koko osakekannan sekä Helsingissä toimivan Topsystems Oy:n koko osakekannan. Kaupat merkitsevät Tieto-X:lle merkittävää toiminnan suuntaamista internet-sovelluksien sekä langattoman viestinnän järjestelmien kehittämiseen, yhtiö kertoo pörssitiedotteessaan.

Myyjinä on yritysten toimiva johto, joka jatkaa tehtävissään, sekä yksityissijoittajia. Yrityskaupat toteutetaan pääasiassa osakevaihtona.

Polar Profit Oy on viime vuoden alussa toimintansa aloittanut Haapavedellä ja Oulussa toimiva konsulttiyritys, joka on keskittynyt verkkosovellusten ja langattoman viestinnän sovellusten suunnitteluun. Liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli 4,3 miljoonaa markkaa ja liikevoitto 800 000 markkaa. Henkilöstöä on tällä hetkellä 18.

Konsulttiyritys Topsystems Oy toimii Helsingissä. Sen liikevaihto on noin 11,3 miljoonaa markkaa ja liikevoitto noin 2,4 miljoonaa. Henkilöstöä on 20. Yhtiö on erikoistunut vaativien tietojärjestelmien toteuttamiseen.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.