Mainos

Tieto veljen kuolemasta tuli Facebookin kautta

Australialaiset kaksoset Angela ja Maryanne Vourlis saivat tiedon veljensä kuolemasta Facebookin kautta. Veli oli kuollut auto-onnettomuudessa, josta poliisi ei ollut vielä ehtinyt ilmoittaa kuolleen perheelle.

Sisarukset kirjautuivat Facebookiin eilen odottaen näkevänsä syntymäpäiväonnitteluja kavereiltaan. Onnittelujen sijaan heitä odotti surunvalitteluviestit ystäviltä.

- En ymmärtänyt mitään. Kaikki vain kirjoittivat "lepää rauhassa Bobby". Mietin mitä ihmettä on tapahtunut, kertoo eilen 20 vuotta täyttänyt Angela.

Perheen äiti soitti paikalliselle poliisille ja kuuli, että hänen poikansa oli yksi auto-onnettomuudessa kuolleista. Bobby oli 17-vuotias ja hänen ystävänsä Chris oli 19-vuotias.

- Jokaisen vanhemman painajainen on menettää lapsensa auto-onnettomuudessa, mutta, että siitä saa tiedon Facebookin kautta, ja sitten pitää itse soittaa poliisin perään, on järkyttävää, Bobbyn eno kertoo Sydney's Daily Telegraph -lehdelle.

Poliisin mukaan kuolemasta ei oltu vielä ehditty kertoa perheelle, koska vainajan henkilöllisyydestä ei vielä ollut varmuutta.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.