Mainos

Tiesitkö: Nämä julkkisparit nukkuvat eri huoneissa – arvaatko jo syyn?

Uniongelmat hankaloittavat parisuhdetta, eivätkä julkkikset pääsen sen helpommalla: Kuorsaaminen ajaa eri makuuhuoneisiin usean tähtiparin – lue, mitä ongelmalle voi tehdä!

Kuorsaus ja muut uniongelmat eivät ole vain tavisten ongelma, vaan myös julkkispariskunnat joutuvat nukkumaan erillään niiden vuoksi.

Julkkisparitkin kärsivät kuorsaamisesta

 • Tim Burton ja Helena Bonham Carter eivät nuku vain erillään – heidän makuuhuoneensa sijaitsevat eri taloissa! Dailymail-lehden haastattelussa Bonham Carter paljastaa, että tähtipari asuu samassa naapurustossa, mutta eri asunnoissa, sillä Burton kuorsaa kovaan ääneen ja kun hän ei saa unta, hän katselee televisiota ja polkee kuntopyörää.
 • Kuningatar Elizabeth ja Prinssi Philip nukkuvat myös eri makuuhuoneissa, mikä on ollut kuningashuoneen tapa vuosisatoja.
 • Ryan O'Neal ja Farrah Fawcett viettivät yöt erillään, koska pariskunnan poika Redmon kapusi öisin heidän keskelleen ja potki unissaan isänsä pois pedistä.
 • Vastikään erostaan ilmoittaneet Tom Cruise ja Katie Holmes nukkuivat eri huoneissa. Daily Mail -lehden mukaan Holmes laittoi miehensä kuorsauksen vuoksi äänieristettyyn huoneeseen öisin, jotta pystyisi itse nukkumaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.