Tiesitkö: Nämä julkkisparit nukkuvat eri huoneissa – arvaatko jo syyn?

Uniongelmat hankaloittavat parisuhdetta, eivätkä julkkikset pääsen sen helpommalla: Kuorsaaminen ajaa eri makuuhuoneisiin usean tähtiparin – lue, mitä ongelmalle voi tehdä!

Kuorsaus ja muut uniongelmat eivät ole vain tavisten ongelma, vaan myös julkkispariskunnat joutuvat nukkumaan erillään niiden vuoksi.

Julkkisparitkin kärsivät kuorsaamisesta

  • Tim Burton ja Helena Bonham Carter eivät nuku vain erillään – heidän makuuhuoneensa sijaitsevat eri taloissa! Dailymail-lehden haastattelussa Bonham Carter paljastaa, että tähtipari asuu samassa naapurustossa, mutta eri asunnoissa, sillä Burton kuorsaa kovaan ääneen ja kun hän ei saa unta, hän katselee televisiota ja polkee kuntopyörää.
  • Kuningatar Elizabeth ja Prinssi Philip nukkuvat myös eri makuuhuoneissa, mikä on ollut kuningashuoneen tapa vuosisatoja.
  • Ryan O'Neal ja Farrah Fawcett viettivät yöt erillään, koska pariskunnan poika Redmon kapusi öisin heidän keskelleen ja potki unissaan isänsä pois pedistä.
  • Vastikään erostaan ilmoittaneet Tom Cruise ja Katie Holmes nukkuivat eri huoneissa. Daily Mail -lehden mukaan Holmes laittoi miehensä kuorsauksen vuoksi äänieristettyyn huoneeseen öisin, jotta pystyisi itse nukkumaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja