Mainos

Tiesitkö, että nämä asiat hurmaavat hänet?

Nämä omalaatuisen piirteet jäävät miehen mieleen, ja pian hän huomaa ajattelevansa sinua usen... Jätä kauneuden tavoittelu hetkeksi sivummalle ja hurmaa hänet näillä kikoilla!

Marieclaire.com listasi epätavanomaiset asiat, joita miehet pitävät viehättävinä.

Epätavallinen kauneus

On seksikästä, kun nainen osaa arvostaa kauniiden vaatteiden ja virheettömän ihon lisäksi epätavallista kauneutta. Kenties kuvaat mielelläsi ruosteisia autoja, nautit valaiden laulusta tai katselet mielelläsi synkeitä maisemakuvia.

Pienten asioiden arvostaminen osuu usein suoraan meitä viehättävän ihmisen sydämeen, koska se tekee lähtemättömän vaikutuksen: tämä tyttö rakastaa elämää. Samanlaisen vaikutuksen tekee hyvän löytäminen maailmasta, sillä toivorikas ja hyvyyteen uskova henkilö on viehkeää seuraa.

Omat trendit

Massan mukana seuraaminen on hyvä asia vain tiettyyn pisteeseen asti. Usein miehiä viehättää nainen, jolla on oma tyyli tai tapa tehdä asioita. Yksilölliset valinnat kertovat rohkeudesta ja itsevarmuudesta, jotka ovat kiihottavia ominaisuuksia.

Massaa kannattaa seurata sen verran, että on perillä maailman tapahtumista, neuvoo.marieclaire.com. Ulkonäön lisäksi vaikutuksen tekee äly ja viisaus, joten viimeaikojen suurten mullistusten tai poliittisten tapahtumien tunteminen edes pintapuolisesti ennustaa hyvää viehätyskertoimellesi. Ole moniulotteinen. Biletyttökin voi keskustella maailmanpolitiikasta.

Tarinat ja poikien jutut

Hauska seura on aina tervetullutta, joten taito kertoa tarinoita mukaansatempaavasti on varma keino viehättää. Kun ymmärrät yleisösi ja osaat kertoa tilanteeseen sopivia kaskuja, olet jo puolimatkassa viehätykseen.

Miehet tunnetusti arvostavat naista, joka osaa ja uskaltaa puhua "poikien jutuista". Jos siis et saa hepulia hänen autojutuistaan tai aikuisviihdekokemuksen jakamisesta, hän vaikuttuu taatusti.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.