Tiesitkö, että he ovat seurustelleet? Lue yllättävimmät tähtiparit!

Kuka kaunotar dumppasi nuoruudessaan Brad Pittin? Ketkä tapailivat 19 vuoden ikäerosta huolimatta? Lue TheFrisky.comin listaamat yllättävimmät tähtiparit!

On olemassa paljon julkkiksia, jotka ovat tapailleet tai seurustelleet toisiaan, ennen kuin heistä on tullut tunnettuja. TheFrisky.com listasi yllättävimmät tähtiparit. Vai tiesitkö sinä, että Tom Cruisella ja Cherillä on ollut sutinaa?

Lisa Kudrow ja Conan O´Brien

Frendit-tähti Lisa Kudrow ja talk show -isäntä Conan O´Brien ovat kumpikin 48-vuotiaita ja taitavia hauskuuttajia. Kenties heillä on jotain muutakin yhteistä, sillä aikoinaan he tapailivat toisiaan! Kudrow paljasti hiljattain More-lehdessä, että osittain hän saa kiittää Conania urastaan. Parin tavatessa heillä oli heti kemiat kohdallaan. Kudrow'n harkitessa komediaurasta luopumista, Conan kannusti häntä jatkamaan yrittämistä. Se ei kuitenkaan riittänyt pitämään paria yhdessä.

– Hän oli hyvin fiksu, erittäin hauska ja hänen mielestään minäkin olin hauska. Päädyimme kuitenkin siihen, että sovimme paremmin yhteen ystävinä, Kudrow on kertonut.

Michelle Williams ja Jeremy Jackson

Näyttelijä Michelle Williamsilla on yleensä ollut erinomainen miesmaku. Yllättävää on, että ennen Dawson's Creek -sarjaan osallistumistaan hän tapaili Jeremy Jacksonia, Baywatch-tähteä, joka nähdään nyt Celebrity Rehab -ohjelmassa. Williams esiintyi Baywatchissa ennen Jen Linleyta. Jackson kertoo kokeneensa ensimmäiset lemmenhetkensä hänen kanssaan.

– Michelle oli tavallaan ensimmäinen ihastukseni, Jackson paljasti hiljattain Howard Sternin haastattelussa.

January Jones ja Ashton Kutcher

Mad Men -tähti January Jones kertoi GQ-lehdelle, että hänen entinen poikaystävänsä, näyttelijä Ashton Kutcher ei ollut kovin kannustava hänen näyttelijäuran suhteen parin seurustellessa 1998–2001, pari vuotta ennen kuin Kutcher avioitui Demi Mooren kanssa.

– Nyt hänellä on vain hyvää sanottavaa ja jos jotain, minun olisi kiitettävä häntä. Koska juuri silloin, kun joku sanoo minulle, etten pysty johonkin, motivoidun eniten, Jones kertoo.

Christina Applegate ja Brad Pitt

Vuonna 1989 näyttelijä Christina Applegate otti Brad Pittin seuralaisekseen MTV Movie Awards -gaalaan ja dumppasi hänet mennäkseen kotiin toisen miehen kanssa! Pari oli tuntenut toisensa Applegaten teiniajoita lähtien ja yritti lopulta olla enemmän kuin ystäviä. Luonnollisesti Applegatea jälkikäteen hävettää harhaileva katseensa.

– Olen pahoillani, Brad! Tiesin, että tämä tarina tulee joskus päivänvaloon. Tekoni tuntui minusta todella pahalta, ihan oikeasti, Applegate on myöhemmin julkisuudessa sanonut.

Cher ja Tom Cruise

Laulaja Cherin ja näyttelijä Tom Cruisen tapailu 1980-luvulla herätti huomiota, sillä heillä oli ikäeroa 16 vuotta. Pari tapasi Valkoisen talon varainhankintatilaisuudessa, tapaili muutaman kuukauden ja erosi sopuisasti. Cher saattaa silti pitää Cruiselle aina paikkaa sydämessään.

– Se olisi voinut olla mahtava, suuri romanssi, koska olin hulluna häneen, Cher on kertonut Oprahille tämän keskusteluohjelmassa.

Ashley Olsen ja Lance Armstrong

Yksi kaikkien aikojen maantiepyöräilijöistä, Lance Armstrong, tapaili vuonna 2007 itseään 15 vuotta nuorempaa näyttelijää Ashley Olsenia.

– He tulivat yhdessä ystäviensä kanssa. Ashley joi punaviiniä, istui hänen sylissään ja he kuhertelivat keskenään koko illan. Noin kahden aikaan aamuyöstä he poistuivat kahdestaan, Gramercy Park -hotellin tapahtumat nähnyt oli kertonut.

Natalie Portman ja Moby

Muusikko Moby sai faninsa mustasukkaisiksi, kun hän tapaili näyttelijä Natalie Portmania. Moby kuvaili heidän parisuhdettaan näin:

– Jotkut ihmiset pitävät nörttejä seksikkäinä ja nörttinä olen erittäin iloinen siitä. Mutta suhteeni Natalien kanssa teki minusta monien nörttien vihan kohteen. Et voi deittailla Luke Skywalkerin äitiä ilman, että he (nörttifanit) vihaavat sinua.

Diane Keaton ja Keanu Reeves

Vuonna 2005 huhuttiin, että Jotain annettavaa -elokuvan tähdet Keanu Reeves ja Diane Keaton tapailisivat toisiaan 19 vuoden ikäerosta huolimatta. Heistä tuli läheisiä ja he puhuivat paljon keskenään puhelimessa. Keaton vieraili Reevesin luona säännöllisesti ja oli myös paikalla, kun Reeves sai tähden Walk of Famelle.

Sheryl Crow ja Owen Wilson

Laulaja Sheryl Crow ja näyttelijäkomistus Owen Wilson seurustelivat vuodesta 1998 aina vuoteen 2001 asti. He pysyivät eron jälkeen ystävinä.

– Rakastan Owenia. Hän on hyvin lahjakas ja hieno ihminen, Crow on kehunut ex-rakastaan.

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja