Mainos

Tieliikenteessä synkkä viikonloppu

Tieliikenneonnettomuuksissa menehtyi viikonloppuna ainakin kuusi ihmistä. Liikenteessä oli myös normaalia enemmän rattijuoppoja.

Viikonloppu oli poikkeuksellisen synkkä Suomen teillä. Liikenneonnettomuuksissa sai surmansa ainakin kuusi ihmistä. Lisäksi loukkaantuneita on ollut useita.

Eilen iltapäivällä nuori nainen sai surmansa henkilöauton ja matkailuauton nokkakolarissa ysitiellä Humppilassa. Naisen kuljettama henkilöauto suistui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi matkailuautoon, jossa oli seitsemän henkeä. Yksin autossaan ollut nainen kuoli, matkailuauton matkustajat saivat eriasteisia vammoja.

Vihdissä keski-ikäinen mies kuoli ja viisi henkilöä loukkaantui vakavasti kahden auton nokkakolarissa Vanhalla Porintiellä. Etelän suunnasta tullut henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi pohjoisen suunnasta tulleeseen autoon. Pohjoisesta tulleen auton kuljettaja menehtyi saamiinsa vammoihin tapahtumapaikalla.

Perjantai-iltana nuori nainen kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti, kun henkilöauto suistui mutkaiselta tieltä ojaan Sipoossa.

Torniossa matkustajana ollut nuori mies kuoli perjantai-iltana. Mies oli soramontulla ajelleen nuoren naisen kyydissä, kun tämä menetti autonsa hallinnan. Etupenkillä matkustajana ollut mies loukkaantui vakavasti ja kuoli myöhemmin Länsi-Pohjan keskussairaalassa.

Vuonna 1972 syntynyt mies kuoli henkilöauton ulosajossa Ristiinassa Puntalantiellä lauantai-iltana. Lisäksi auton matkustaja loukkaantui.

Mies sai surmansa moottoriradalla

Siilinjärveläinen noin 50-vuotias mies menehtyi Virtasalmen Motoparkin moottoriradalla moottoripyöräonnettomuudessa lauantaina iltapäivällä. Mies menetti ajoneuvon hallinnan radan suoralla osuudella ja törmäsi autonrenkaista tehtyyn suojavalliin. Elvytyksestä huolimatta mies kuoli tapahtumapaikalla.

Hämeenkyrössä loukkaantui kolme henkilö ojaanajossa eilen illalla. Farmarimallinen henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä tienpientareelle, ja auto lähti kuljettajan käsistä korjausliikkeen jälkeen. Autoa kuljettanut nuori mies sekä kaksi naismatkustajaa loukkaantuivat lievästi.

Kolme ihmistä loukkaantui kovaa vauhtia kaahanneen henkilöauton törmättyä puihin Leivonmäellä Keski-Suomessa lauantain vastaisena yönä. Loukkaantuneet olivat auton parikymppisiä matkustajia. Auton kyydissä oli kaikkiaan kuusi ihmistä, joista yksi oli auton tavaratilassa.

Kaksi henkeä loukkaantui moottoripyörän ja henkilöauton kolarissa Oulussa lauantaina iltapäivällä, ja Siilinjärvellä Pohjois-Savossa neljä henkeä loukkaantui henkilöauton ulosajossa.

Viikonloppuna liikenteessä oli myös reilusti rattijuoppoja. Esimerkiksi Juvalla Puustock-rockfestivaali ja Kotkassa meripäivät näkyivät useina alkoholia maistaneina autoilijoina. Myös esimerkiksi Varkauden ja Vantaan poliisin haaviin jäi tavallista enemmän rattijuoppoja. Vantaalla törkeimpään juopumukseen yltänyt puhalsi peräti kuuden promillen lukemat.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.