Mainos

Tieliikenteessä on jälleen rytissyt – poliisi pulassa Keski-Suomen onnettomuussumassa

Tieliikenteessä on tänään sattunut jälleen useita onnettomuuksia. Erityisen runsas onnettomuussuma on ollut Keski-Suomen alueella.

Esimerkiksi Jyväskylän ympäristössä on iltapäivän aikana tapahtunut useita tieltä suistumisia. Kaikkiaan tapauksia on ollut arviolta ainakin 30, joista suuri osa nelostiellä Jyväskylän pohjoispuolella.

Ulosajoja on tapahtunut niin runsaasti, ettei poliisi ole pystynyt käymään kaikilla sille ilmoitetuilla ulosajopaikoilla. Ulosajojen lisäksi rekka-autoja on ollut jumissa useilla eri teillä ympäri Keski-Suomea.

Poliisin mukaan ajoneuvoja tullaan hinaamaan nelostiellä useissa kohdin ojasta illan aikana, mikä tiellä liikkujien on hyvä huomioida.

Ainakin yksi kuolonkolari

Teillä tänään sattuneet onnettomuudet ovat vaatineet ainakin yhden ihmishengen. Raahessa yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui henkilöauton ja kuorma-auton törmäyksessä.

Pelastuslaitoksen mukaan turmassa kuoli henkilöauton kuljettaja. Myös loukkaantunut oli henkilöauton kyydissä.

Nokkakolari tapahtui tiellä 813 aivan Raahen ja Siikajoen rajalla. Tien pinta oli muuttunut erittäin liukkaaksi nollan pintaan lämmenneen sään takia.

Poliisi kolaroi rekka-auton kanssa

Lieksassa hälytysajossa ollut poliisiauto kolaroi iltapäivällä rekan kanssa. Onnettomuus sattui risteyksessä iltapäivällä hieman ennen neljää.

Kolarista ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Iltapäivällä sattui lisäksi usean henkilöauton onnettomuus Viitostiellä Leppävirralla. Hätäkeskuksen mukaan turmassa oli mukana kuusi henkilöautoa, mutta onnettomuuden yksityiskohdista ei ollut heti tietoa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.