Tiedonjano seksiin: Nämä asiat kiinnostavat!

Helmi kysyi lukijoiltaan, millaisesta seksistä he haluaisivat lisätietoa. Lue, mikä lukijoitamme kiinnostaa!

Miten miellytän kumppaniani, entä millaista on hyvä esileikki? Seksin maailma on täynnä avoimia kysymyksiä. Helmi kysyi lukijoiltaan, mistä nämä kaipaavat lisätietoa.

22 prosenttia lukijoista halusi vinkkejä miehen, 20 prosenttia taas naisen miellyttämiseen. 19 prosenttia kaipasi ohjeistusta suulla hyväilemiseen ja 17 prosenttia halusi oppia tuntemaan uusia asentoja. Esileikki-ideat kiinnostivat 14 prosenttia vastanneista.

Mikä makuuhuoneessa mietityttää? Lue lukijoiden kertomuksia!

Tästä kaivataan enemmän tietoa – lue!

– Olisi kiva saada jotain lisävinkkejä, koska tuntuu, että eihän naiselle riitä mikään, ja aina pitäisi keksiä jotain uutta. Apua! Ovatko naiset olleet aina tuollaisia?

– Haluan tietoja ryhmäseksistä ja parinvaihdosta.

– Haluaisin tietoa turvallisesta köysisitomisesta! Mistä sitä saa ja nimenomaan huomioiden esim. verenkierto, tukehtumisvaarat… Missä menee rajat!

– Kertoisitte edes joskus seksin henkisestäkin puolesta. Rakkauden merkityksestä, ja toisen ihmisen ainutlaatuisuudesta kumpuavasta halusta. Teknisestä suorituspuolesta meillä on jo yllin kyllin tietoa, kiitoksia vain.

– Aina puhutaan miehen ja naisen välisestä seksistä. Olisi ihan kiva saada vinkkejä makuuhuoneen puolelle myös siitä, kuinka voi helliä toista naista…


– Haluaisin tietoa enemmän lesbo/homo/transuseksuaalisuudesta, seksistä ja vinkkejä. Heterotouhujen jutut ovat niin loppuun kuluneita ja käytettyjä, niin olisi mukava lukea yhtä yksityiskohtaisia juttuja myös vähemmistöjen seksielämästä, ja samalla juttujen avulla voisi laajentaa katsontakantaa ja ottaa myös erilaisia vinkkejä omiin petipuuhiin.

– Olisi kiva tietää kummasta naiset pitävät enemmän, pitkästä esileikistä, pitkästä aktista vai molemmista samaan aikaan.

– Esileikkiä olisi joskus mukava jatkaa pidempäänkin ja siihen olisi kiva saada jotain uutta kivaa...

– Kyllä esileikkeihin tarvitaan kikkoja ja keinoja – muitakin kuin perinteisten paikkojen hyväilyt. Tiedän, mitä haluan ja mistä mies pitää, mutta mies ei tajua yhtään mistä minä pidän, vaikka yritän ohjata, neuvoa. Apuva!

– Miten löytää tasapaino itsekkyyden ja toiselle antamisen välillä? Miten luoda syvempi, henkisempi, yhteys seksin aikana? Miten pysyä hetkessä mukana ilman, että ajatus lähtee karkailemaan?

– Miehen seksuaalinen halukkuus lopahtaa siihen paikkaan, kun hän huomaa minun haluavan. Olenkin muutaman vuoden vain odottanut hetkeä milloin mies lähestyy. Jos minä teen aloitteen, mies poistuu heti tilanteesta. Minä taas nautin siitä, että kumpikin voi olla aktiivinen ja avoin seksuaalisuuden suhteen. Apua on haettu, mutta eihän tämä perusasia mihinkään muutu. Olisiko parempi vain erota?

Mistä sinä haluaisit lukea seksiin liittyen? Kommentoi!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja