Therese Johaug kritisoi Erling Haalandin toimintaa

1:36
Katso videolta: Erling Haaland ällistytti osumallaan Mestarien liigassa.

Jo uransa päättänyt maastohiihtolegenda Therese Johaug kritisoi Dagbladetille jalkapallotähti Erling Haalandin toimintaa. Haaland on jättänyt useamman kerran väliin haastattelut Norjan maajoukkuetapahtumissa.

Täksi kaudeksi Manchester Cityyn siirtynyt maalitykki on ollut ilmiömäisessä vireessä. Haaland on tehnyt kymmeneen otteluun 14 maalia, kun otetaan huomioon kaikki kilpailut. 22-vuotias norjalainen on haluttua tavaraa haastattelupisteillä, mutta hän on usein kävellyt suoraan läpi mixed zonen antamatta haastattelua. Samanlaista käytöstä on nähty yleisurheilutähti Jakob Ingebrigtseniltä.

Norjalaistoimittajat ovat kritisoineet Haalandin toimintaa ja nyt myös jo eläköitynyt maastohiihdon 18-kertainen arvokisavoittaja Johaug on kommentoinut asiaa. Hän kertoi oman näkemyksensä lehdistötilaisuudessa Holmenkollenilla.

– Sinun täytyy pysähtyä. Silloin täytyy pysähtyä kun menee huonosti ja silloin kun menee hyvin. Media on tärkeintä siinä, että urheilua saadaan katsojille. Jos media ei ole siellä edistämässä urheilua, niin sitten se loppuu ja kiinnostus häviää, Johaug sanoi.

– Se on tärkeää, että me puhumme ja se on minusta hyvä, kun media on niin kiinnostunut hiihdosta. Naisten ja miesten tulee antaa medialle jotain ja pitää lajin kiinnostusta yllä tulevaisuudessa, Johaug jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja