Mainos

The Wildhearts näyttelyssä ja kiertueella

The Wildhearts esiintyy tänään Helsingissä ja lauantaina Joensuussa. Eilen brittibändi soitti Tampereella.

Helsingin pääpostitalossa toimivan Kirjasto 10:n tiloissa avattiin tiistaina 8.12., juuri ennen The Wildheartsin Suomen-keikkoja, pitkän linjan The Wildhearts -fanien Miikka Uunilan ja Kari Mäen kokoama The Wildhearts -keräilylevynäyttely.

Esillä on koko The Wildheartsin laaja tuotanto, kaikki albumit (Eurooppa-, Japani- ja vinyylipainokset) kaikki singlet (cd:t, 7", 10", 12"), C-kasetteja, promolevyjä ja kaikki DVD-julkaisut. Lisäksi näytteillä on The Wildhearts -julisteita vuosien varrelta ja erilaisia fanituotteita, sekä Kalle Taivaisen tekemiä The Wildhearts -metallisilhuettitöitä.

Näyttely on esillä Kirjasto 10:ssä koko joulukuun ajan.

Suomessa parhaillaan nähtävä Wildheartsin Merry Xmess 2009 -kiertue alkoi 2. 12. Tukholmasta ja päättyy 22.12. Lontooseen.

Bändi esittelee kiertueella yleisölle livenä viimeisimmän levynsä Chutzpah materiaalia. Vuonna 1989 Newcastlessa perustettu yhtye on yhdistellyt musiikissaan vaikutteita laajalti ja ällistyttävää kyllä, sitä on usein kuvailtu sekä punk- että progebändiksi.

Wildhearts-fanien Miikka Uunilan ja Kari Mäen haastattelu:

MTV3 tapasi Wildheartsin näyttelyn avajaisissa. Laulaja-kitaristi Ginger, basisti Scott Sorry, kitaristi C.J. ja rumpali Ritch puhuvat Katsomo-haastattelussamme mm. bändin tyylistä, vaikutteista ja musiikkibisneksestä (kuvaaja: Ilari Korhonen, toimittaja: Sami Ruokangas):

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.