Mainos

Thaimaat tulvat saartoivat suomalaisbussin - katso kuvat ja video

Suomalaistempaus "Pikavuoro maailman ympäri" on joutunut vaikeuksiin Thaimaan eteläosissa, jossa on viime aikoina kärsitty pahoista tulvista.

Pikavuoro maailman ympäri -bussi joutui iltapäivällä veden saartamaksi Songkhla-järvellä.

– Alkuun matka saarella sujui helposti, mutta yhtäkkiä tie upposi veteen, kertoo matkalta blogia kirjoittava Rantapallo.fi-matkailusivuston pikavuororeportteri Kalle Jokinen.

Vettä tulkeutui myös bussin puolelle, mutta lopulta Ajokki-bussi pääsi polvensyvyisten lammikoiden läpi kuivalle maalle ilman suuria vaurioita. myöntää jännittäneensä tilanteessa:

– Pikavuoron ideana on nähdä enemmän kuin normireissulla tulee nähtyä. Nytkin lähdettiin vain katsomaan hauskan kuuloista Songkhla-järveä, mutta vastaan tulikin vähän erilainen kokemus. Vähän toki jännitti, muttei kuitenkaan pelottanut, kertoo pikavuoron kuljettaja Jani Laine.

Korjaamokäynnin jälkeen Pikavuoro maailman ympäri jatkaa matkaansa Thaimaasta kohti Malesian rajaa.

Pikavuoro maailman ympäri on jatkoa viime talvena runsaasti huomiota keränneelle Pikavuoro Bangkokiin -matkalle. Kuljettaja Jani Laine on nyt Ajokki Royal -bussinsa ja suomalaisen seurueensa kanssa kolmevuotisella matkalla ympäri koko maailman.

Tuoreimmat matkakuulumiset, kuvat ja videot Rantapallon Pikavuoro-blogissa

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.