Thaimaassa vangittu venäläismalli pyytää Yhdysvalloilta apua – lupaa vastineeksi tietoja Venäjän ja Trumpin yhteyksistä

Venäläisten miljonäärien seuralaisena tunnettu malli sanoo tietävänsä salattuja yksityiskohtia Donald Trumpin ja Venäjän välisistä yhteyksistä.

Venäläinen kohukaunotar Nastya Rybka, oikealta nimeltään Anastasia Vashukevich vangittiin Thaimaan Pattayalla yhdeksän muun venäläisnaisen kanssa. Heidän syytetään järjestäneen Pattayalla seksikursseja.

Nyt Rybka anelee Yhdysvaltain hallitusta apuun ja lupaa vastineeksi paljastaa tietoja Kremlin ja Donald Trumpin välisistä kytköksistä.

Rybka on tullut tunnetuksi venäläismiljonäärien seuralaisena. Hän on viihtynyt etenkin venäläisen oligarkin Oleg Deripaskan seurassa.

Rybka on julkaissut Instagramissa muun muassa videon, jolla hän viettää aikaa luksusjahdissa Deripaskan ja Venäjän apulaispääministerin Sergey Prikhodkon kanssa.

Videosta nousi kohu, kun oppositiojohtaja Alexei Navalny jakoi sen omalla Instagram-tilillään. Hänen mukaansa Deripaska ja Prikhodko olisivat olleet kytköksissä Trumpin presidentinvaalikampanjaan. Myöhemmin Instagram poisti videon Navalnyn tililtä.

Deripaska on kiistänyt kytkökset Trumpin kampanjaan ja sanonut haastavansa videon julkaisseen Rybkan oikeuteen yksityisyytensä loukkaamisesta.

Rybka pelkää, että hänet luovutetaan Thaimaasta Venäjälle. Hän uskoo Venäjän hallituksen olevan vangitsemisensa takana.

– Jos meidät palautetaan Venäjälle, kuolemme venäläisessä vankilassa tai meidät tapetaan, hän sanoo Instagramissa.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Hän anelee apua Yhdysvaltain hallitukselta ja lupaa vastineeksi tietoja Kremlin ja Trumpin kampanjan yhteyksistä.

– Olen valmis antamaan teille palapelin puuttuvat palat ja antamaan todisteeksi videota ja ääninauhoja, joista käy ilmi lainsäätäjiemme yhteydet Trumpiin ja Manafortiin, hän sanoo.

– Tiedän paljon, hän vakuuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat