Mainos

Thaimaan valtiovarainministeri eroaa

Thaimaan valtiovarainministeri Amnuay Viravan eroaa tehtävästään. Valtiovarainministerin lisäksi maan kauppa- ja teollisuusministeri on ilmoittanut luopuvansa tehtävistään.

Valtiovarainministeri Amnuay jätti ilmoituksen erostaan aikaisin tänään maan pääministerille Chaowalit Yongchaiyudhille. Tilaisuudessa mukana ollut kauppa- ja teollisuusministeri Narongchai Akrasanee ei vielä ole virallisesti pyytänyt eroa. Hänen uskotaan kuitenkin pian seuraavan kumppaninsa Amnuayn esimerkkiä.

Thaimaan hallitus on ollut vaikeuksissa etenkin vuosikymmenen pahimman taloudellisen laskusuhdanteen takia. Kuuden puolueen muodostama hallitus ei ole päässyt yksimielisyyteen keinoista, joilla Thaimaan talous nostettaisiin nykyisestä aallonpohjasta.

Valtiovarainministeri Amnuayn ehdotus kulutustavaroiden verotuksen kiristämisestä ei ole saanut hallituskumppaneita innostumaan. Thaimaan kovia kokeneelle pörssille ja maan valuutalle, bahtille, valtiovarainministerin ero todennäköisesti merkitsee aikaisempaa vaikeampia aikoja.
(STT-Reuter)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.