Mainos

Thaimaan tilanne jatkuu kireänä

Thaimaan muslimialueiden levottomuudet jatkuvat edelleen. Aamulla sattuneissa räjähdyksissä on haavoittunut ainakin 12 ihmistä.

Thaimaassa räjähti varhain aamulla kaksi pommia, jotka haavoittivat yhteensä ainakin 12 ihmistä. Räjähdykset tapahtuivat markkinoilla Yalan maakunnassa Etelä-Thaimaassa.

Markkinoilla tapahtui ensin räjähdys, joka haavoitti kolmea ihmistä. Kun pommiryhmä saapui tutkimaan asiaa, tapahtui uusi räjähdys jossa haavoittui yhdeksän pommiryhmän jäsentä.

Tilanne Thaimaassa on ollut erittäin kireä sen jälkeen kun 78 muslimimielenosoittajaa tukehtui kuoliaaksi Narathiwatissa maanantaina. Mielenosoittajat survottiin armeijan kuorma-autoihin ja heitä kuljetettiin viisi tuntia armeijan kasarmeille. Maan pääministerin Thaksin Shinawatran on määrä julkistaa tänään alustavat tutkimustulokset tapahtumasta.

Maanantain tapahtumat on tuomittu laajasti muslimimaissa ympäri maailmaa. Ainakin 440 ihmistä on saanut surmansa Etelä-Thaimaan muslimialueiden levottomuuksissa tämän vuoden aikana.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.