Mainos

Thaimaan poliisi jahtaa pedofiiliepäiltyä

Poliisi pyytää nyt yleisövihjeitä Interpolin etsimän kanadalaismiehen kiinni saamiseksi. Myös maan raja-asemia tarkkaillaan.

Thaimaassa on käynnissä mittava operaatio pedofiliasta epäillyn miehen kiinni saamiseksi.

Thaimaan viranomaiset kiinnittävät erityistä huomiota maan raja-asemien tarkkailuun. 54 raja-asemaa on määrätty hälytystilaan, mikäli Christopher Paul Neil yrittää poistua maasta.

32- vuotiaan miehen epäillään pakoilevan virkavaltaa Thaimaassa. Kuva 32-vuotiaasta epäillystä tallentui Bankokin lentoaseman valvontakameralle, kun hän saapui maahan Etelä-Korean pääkaupungista Soulista viime viikolla.

Poikkeuksellisen laajat etsinnät saivat alkunsa, kun Neilin kuvia julkaistiin kansainvälisen poliisijärjestö Interpolin internetsivuilla viime viikon perjantaina. Menettelyyn päädyttiin, kun tapauksen vuosia kestänyt tutkinta ei ollut tuottanut tulosta.

Tämän jälkeen poliisille tulvi satoja vihjeitä miehen henkilöllisyydestä. Christopher Neil on toiminut Etelä-Koreassa englanninopettajana.

Hän esiintyy sadoissa nettiin levinneissä seksikuvissa pikkupoikien kanssa.

Vaikka miehen kasvot oli käsitelty kuvissa tunnistamattomiksi, saksalaiset tietokoneasiantuntijat onnistuivat luomaan niistä tunnistettavat kasvot.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.