Mainos

Thaimaan pahoinpitelyn uhri kertaa kauhunhetkiä: He potkivat äitiäni päähän ja löivät häntä

0:57

Skottiperheen lomamatka Hua Hinissä Thaimaassa muuttui painajaiseksi, kun kuuden hengen miesjoukko pahoinpiteli 68-vuotiaan isän, 65-vuotiaan äidin ja 43-vuotiaan pojan tajuttomiksi.

Pahoinpidelty 43-vuotias Lewis Owen sanoo The Mirror-lehden tuoreessa haastattelussa kauhunhetkistä.

– Me olimme kaikki tiedottomia, en siksi muista koko pahoinpitelystä paljoakaan. Äitini ei edes tajunnut, että häntä oli potkaistu kasvoihin. En itse tiennyt, että päätäni oli tallottu, Owen kuvailee lehdelle.

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin levinneellä videolla näkyy kuinka perhe kävelee vilkkaalla kadulla Hua Hinissa. Kahden minuutin hyökkäyksen aikana uhreja hakataan, potkitaan ja heidän kasvojaan poljetaan. Pahoinpitely loppuu vasta, kun kaikki kolme uhria makaavat maassa tajuttomina.

Owen pääsi itse näkemään videon vasta huhtikuun puolivälissä. Aiemmin viranomaiset eivät suostuneet näyttämään sitä "erittäin väkivaltaisen" sisällön vuoksi.

– Näin sen tänään, ja se oli kauheaa katsottavaa. Olen puhunut vanhempieni kanssa joka päivä. En tajunnut aiemmin, miten pahasti meidät hakattiin, Owen kuvailee.

"Meillä oli ollut hauska ilta"

Owen sanoo, että pahoinpitely tuli täysin puskista. Perhe oli juhlistamassa isän syntymäpäiviä lomakohteessa, kun hyökkäys tapahtui keskellä katua. Singaporessa asuva Owen näkee Briteissä asuvia vanhempiaan vain pari kertaa vuodessa.

– Kukaan meistä ei ollut humalassa, meillä oli ollut  hauska ilta ja olimme matkalla kotiin. Emme olleet koskaan nähneet pahoinpitelijöitä aiemmin.

Paikallisen poliisin mukaan tapaus sai alkunsa perheen pojan vahingossa törmättyä yhteen pahoinpitelijöistä. Poliisi on jo pidättänyt neljä epäiltyä. Epäilyt ovat kaksi- ja kolmikymppisiä. Heitä syytetään törkeästä pahoinpitelystä.

Owenin päähän ommeltiin 16 tikkiä kolmeen eri kohtaan. Silti hän on eniten pöyristynyt siitä, miten pahoinpitelijät kohtelivat hänen iäkästä äitiään. Videolla näkyy, kuinka 65-vuotiasta naista hakataan rajusti.

Hänen vammansa olivat vakavimmat, sillä aivoihin kertyi pahoinpitelystä nestettä.

– Vanhempani ovat jo iäkkäitä. Ja silti he potkivat äitiäni päähän ja löivät häntä nyrkillä, Owen päivettelee.

Owen on matkustanut kotiinsa Singaporeen ja kertoo, että myös vanhemmat ovat jo sen verran hyvässä kunnossa, että paluu Britteihin onnistuu ensi viikolla.

Hän vannoo, ettei aio matkustaa maahan enää koskaan.

– En mene sinne enää ikinä. Myös vanhempani ovat sanoneet, etteivät matkusta Thaimaahan enää koskaan,  Owen kuvailee.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.