Mainos

Thaimaalaismarjastaja edelleen kateissa, perhe huolissaan

Puolitoista viikkoa sitten Lapin marjametsissä kadonnut thaimaalaismies on edelleen kateissa.

- Vaikka kelit ovat olleet lämpimät, aika käy vähiin, jos mies on ollut metsässä koko ajan, toteaa rikoskomisario Olli Murtola Lapin poliisista.

Poliisi on ollut viimeksi eilen puhelinyhteydessä 38-vuotiaan Somchai Poonsabin Thaimaassa asuviin läheisiin.

- Heillä on kova huoli siitä, että mies saataisiin viranomaisten huostaan, mutta eivät he juuri muuta voi tehdä kuin toivoa, kuvailee Murtola.

Poliisin mukaan muut thaimaalaismarjastajat ovat suhtautuneet katoamistapaukseen neutraalisti.

- Suhtautumistapa saattaa selittyä heidän kulttuurillaan tai sillä, että jokaisella poimijalla on omat intressinsä tulla tänne, arvioi Murtola.

Poonsab nähtiin viimeksi viime viikon maanantaina iltayhdeksän jälkeen tienvarressa lähellä Kursun kylää. Tämän jälkeen mieheen oltiin vielä puhelinyhteydessä, mutta sitten hänen kännykkänsä meni mykäksi. Tienvarresta löydettiin miehen sanko.

Poliisitutkinnassa kävi ilmi, että Poonsab kertoi puhelinkeskustelussa kaverilleen pakenevansa koiraa tai muuta vastaavaa suurta eläintä.

Katoamishetkellä Poonsabilla oli yllään ilmeisesti musta takki, tummansiniset farkut, ruskeat kumisaappaat sekä kirkkaansininen paksu pipo. Mukanaan hänellä oli musta reppu, jossa oli eväsrasia ja juomapullo sekä musta vyölaukku.

Poliisi pyytää vihjeet ensisijaisesti sähköpostiin rikostorjunta.lappi@poliisi.fi. Vihjeet voi myös soittaa virka-aikana numeroihin 0718766237 tai 0718766040.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.