Mainos

Thaimaalaiskylä haluaa jatkaa koiranlihan myyntiä

Koillis-Thaimaassa sijaitseva kylä puolustaa elinkeinoaan. Paikka on tunnettu koiranlihateollisuudestaan.

Thaimaalainen kylä on ryhtynyt protestoimaan elinkeinonsa, koiranlihan myymisen, puolesta.Tha Raen alue Koillis-Thaimaassa on tunnettu koiranlihateollisuudestaan. Alueen kuvernööri halusi kieltää koiranlihan syömisen ja myymisen ja teetti alueen asukkaille mielipidekyselyn asiasta. Kiellolla kuvernööri halusi mm. kampanjoida terveellisten ruokailutottumusten puolesta.

Kyselyssä kysyttiin 500 kyläläiseltä heinäkussa koiran lihan syömisen ja myymisen jatkamisesta. 79 prosenttia halusi jatkaa tätä elinkeinoa.

Tutkimustulokset vaikuttivat siihen, ettei alueen uusi kuvernööri kielläkään koiranlihateollisuutta. Yli 60 % ilmoitti syövänsä säännöllisesti koiranlihaa ja piti epätodennäköisenä, että alueen imago kärsisi koiranlihateollisuudesta. Tutkimustuloksen vuoksi kuvernööri ei kielläkään koiranlihan myyntiä.

Arviolta 300 Tha Raen asukasta saa elantonsa koiranlihan myymisestä ja kylässä tuotetaan päivittäin yli 400 kiloa koiranlihaa eri puolille Thaimaata.

Yleisesti Thaimaassa koirat ovat suosittuja lemmikkejä ja suurin osa thaimaalaisista pitää koirien syömistä vastenmielisenä.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.