Mainos

Thai-hierontapaikkoja pyörittäneelle naiselle ehdollista

Turun käräjäoikeus on tuominnut viisikymppisen naisen puolentoista vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeästä parituksesta. Nainen pyöritti kahta lähellä toisiaan sijaitsevaa thai-hierontaliikettä Turun ydinkeskustassa. Asiasta kertoo Turun Sanomat.

Paritus paljastui, kun Turun poliisi alkoi tarkkailla thai-hierontapaikkoja. Tarkkailun taustalla oli poliisin ylijohdon lokakuussa 2007 aloittama projekti hierontapaikkojen toiminnan selvittämiseksi. Kyse on tiettävästi ensimmäisestä projektin seurauksena oikeuteen asti edenneestä jutusta.

Lehden mukaan poliisi keskusteli tutkinnan aikana 41 asiakkaan kanssa, jotka olivat käyneet tuomitun pyörittämissä liikkeissä yhden viikon aikana. Toistakymmentä miestä kuulusteltiin epäiltyinä seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä. Miehet kiistivät tienneensä palveluja myyneen olleen parituksen uhri. Syyttäjä ei löytänyt näyttöä syytteen nostamiseksi miehiä vastaan. Miehiä kuultiin oikeudessa todistajina.

Tutkinnassa selvisi, että seksiä oli myynyt liikkeitä pyörittäneen naisen lisäksi useampi thaimaalainen työntekijä. Syyte lankesi kuitenkin vain parittajalle, sillä pelkkä seksin myyminen ei ole Suomessa rikos. Parituksesta tuomittu määrättiin menettämään valtiolle 150 000 euroa rikoksen tuottamana hyötynä. Naiselta myös takavarikoitiin 26 000 euroa käteistä rahaa sekä korulaukku ja koruja, joiden arvo on 25 000 euroa.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja