Mainos

Thai-hierontaliikkeestä kaupattiin huumeita

Helsinkiläisessä thai-hierontaliikkeessä on kaupattu tiskin alta oheispalveluna amfetamiinia, ekstaasia ja Subutex-lääkettä.

Tapaus liittyy nuorten huumevälitysjuttuun, jossa helsinkiläisnuorten epäillään käyttäneen ja myyneen lähinnä ekstaasia pienissä erissä.

Helsingin huumepoliisi takavarikoi liikkeen omistajattarelta loppuvuodesta vajaat sata grammaa amfetamiinia, joka oli valmiiksi paketoitu myyntiannoksiin. Ulkomaalaissyntyinen 36-vuotias elinkeinonharjoittaja on ollut vangittuna törkeästä huumausainerikoksesta epäiltynä.

Viime vuosina useasti nimeään vaihtanut hierontaliike sijaitsee Kallion kaupunginosassa. Samalla kadunpätkällä sijaitsee useita vastaavia liikkeitä.

Takavarikon kautta poliisi pääsi ekstaasia ja amfetamiinia välittäneiden helsinkiläisnuorten jäljille. Ydinryhmään kuuluu poliisin mukaan kymmenkunta toisiinsa teknoympyröissä tutustunutta 19-25-vuotiasta nuorta, jotka ovat käyttäneet huumeita itse ja myyneet kerta-annoksia etupäässä keskustan ravintoloissa. Huumemäärät ovat varsin pieniä, mutta myyntikertoja on ollut paljon.

Rikoskomisario Juha Hakolan mukaan toimintamalli on tehnyt ostokynnyksen hyvin alhaiseksi. Kaikkiaan hierontaliikkeen ja nuorten epäillään välittäneen muutaman sata grammaa amfetamiinia, satoja ekstaasitabletteja ja jonkin verran Subutexia.

Thai-liikkeen omistajattaren lisäksi kuusi muuta on ollut vangittuna törkeästä tai tavallisesta huumausainerikoksesta epäiltynä. Lisäksi pidätettynä tavallisista huumerikoksista tai käyttörikoksista on ollut 14 nuorta.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja