Mainos

Teuvon suunnitelma: Liesipolku

Upea paikka, kauniit maisemat ja iso piha. Kaksikerroksinen 87 neliön asunto, jossa on viisi kerrosta. Asunto kyllä tuntuu noin 200 neliöiseltä, koska kerroksia on niin paljon!

Tämä asunto on parhaimmillaan valkoisena, myynnin takia en sotkisi sekaan muita värejä. On parempi antaa ostajan itse valita sopivat värit. Irtosisustuksella tuon kuitenkin väriä ja lämpöä sisustukseen. Pojan huoneesta poistan räikeän sinisen värin. Huone maalataan valkoiseksi, koska vanha väri saa aikaan päänsäryn ja pahoin vointia. Huoneesta poistetaan kaikki muu paitsi sänky, työpöytä ja osa seinillä olevista kuvista. Takkahuoneeseen tuodaan sohva ja nojatuoli saunan jälkeen rentoutumista varten sekä tv ja musiikkilaitteet.

Seuraavassa kerroksessa oleva tytön huone ja toimisto maalataan valkoisiksi ja sisutetaan selkeämmin. Kumpaankin huoneeseen vain sänky, työpöytä ja jonkinlaiset istuimet. Tytön huoneen julisteet kehystetään, näin saadaan niistä tyylikkäämmät. Olohuoneeseen tuodaan lainattu valkoinen kulmasohva, rahi, tv-taso sekä tumma ruokailuryhmä.

Parveen tuodaan paljon värikkäitä erikoisia tyynyjä ja matala taso. Kaiken kaikkiaan asuntoon tehdään selkeä ja ilmava sisustus, näin lopputulos luo lisää tilantuntua. Siis koko asunto maalataan Tikkurilan maalarin valkoisella värillä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.