Teuvo Loman: Tällainen on Suomen kaikista kaamein kämppä

Subin Suomen kaamein kämppä -ohjelmassa nähty sisustussuunnittelija Teuvo Loman on kauden aikana nähnyt monta kaameaa kämppää, mutta yksi on ylitse muiden.

– Olin varma, että suomalaiset eivät uskaltaisi esitellä sekavia asuntojaan, mutta ylllätävän hyvin he sitten lähtivätkin mukaan. Suomalaiset ovat ihanan hulluja ja rohkeita, mutta huh huh, että ne kämpät olivat ihan kauheita! Teuvo muistelee.

Useita kaoottisia kämppiä ohjelman aikana nähnyt Teuvo nostaa epäsiistin, rikkinäisistä huonekaluista ja pilalle menneistä pinnoista monen mieleen jääneen yksiön Suomen kaameimmaksi kämpäksi.

– Kaikista kaamein kämppä oli kyllä nuoren kundin kaoottinen snoukkayksiö. Siinä sitten annoin hänelle isällisiä neuvoja ja Lola antoi äidillisiä, Teuvo muistelee.

Teuvo kuitenkin toteaa omakohtaisten kokemuksiensa kautta ymmärtävän myös sitä, että aina kodin siisteys ei välttämättä ole se prioriteettilistan ykkönen.

– On minullakin ollut elämässä vaikeat hetkeni, jolloin on ollut niin paljon muita huolia elämässä, että siivoaminen on ollut täysin toissijaista, Teuvo toteaa.

Suomen kaamein kämppä uusintana Subilla sunnuntaina 15. toukokuuta klo 14.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat