Mainos

Teuvo Hakkaraisen äiti Suomen Kuvalehdessä: Tällaisia ovat Teuvon naiset

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (perussuomalaiset) äiti Hilja-Kyllikki Hakkarainen paljastaa Suomen Kuvalehden haastattelussa yhdistävän piirteen Teuvon naisissa.

Suomen Kuvalehden haastattelussa Teuvo Hakkaraisen äiti Hilja-Kyllikki Hakkarainen kertoo Teuvon kokeneen eron avovaimostaan vuonna 1993. Tuolloin nainen lähti Viitasaarelta yhteinen lapsi mukanaan. Avovaimo oli äidin mukaan Teuvon toinen vakava naissuhde aikuisiällä. Kaikkia Teuvon tyttöystäviäkin oli äidin mukaan yhdistänyt eräs asia:

– Teuvolla on aina pitänyt olla kauniita naisia. Oikein huomattavan kauniita ovat olleet ne tytöt, Hilja-Kyllikki kertoo lehdelle.

Teuvo on kiistänyt huhut häneen yhdistetystä vaaleaveriköstä, mutta eräästä tummaveriköstä äitikin tietää. Hilja-Kyllikki kertoo Suomen Kuvalehden haastattelussa Teuvon tuoneen kauniin tummaverikön viime kesänä vanhempiaan tapaamaan. Äiti ei tosin osaa sanoa, jatkuuko suhde enää.

Lehden haastattelussa tiedustellaan äidiltä myös mielipidettä Teuvon alkoholinkäyttöön.

– Opit alkoholinkäyttöön oli saanut omalta isältään, äiti toteaa lehdessä.

Hilja-Kyllikki kuvailee poikansa joutuneen nuorempana vaikeuksiin siksi, että Teuvo meni vain joukon mukana.

– Hän oli myöhemmin poliisin kanssa selvittämässä niitä juttuja. Kerran säikähdin kauheasti, kun rikospoliisi oli oven takana, mutta silloin Teuvo ei ollut syyllinen. vaan häntä pyydettiin todistajaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.