Teuvo Hakkaraisen äiti kohusta: Olen todella murheellinen

Perussuomalaisten kansanedustajan, Teuvo Hakkaraisen äiti Hilja-Kyllikki Hakkarainen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille näkemyksensä poikansa kohuista.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen nousi tällä viikolla jälleen otsikoihin, kun Nelonen uutisoi Hakkaraisen vierailleen Bandidos-kerhon tiloissa ja antaneensa säälistä maksullista seksiä tarjonneelle naiselle sata euroa ostamatta seksiä.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Teuvon äidin Hilja-Kyllikki Hakkaraisen kommentoimaan poikansa toilailuja.

– Nämä viime aikojen tapahtumat, kuten tuo Banditos-juttu, ovat valitettavia ylilyöntejä. En puolustele niitä, mutta olen todella murheellinen. On kuitenkin hyvä muistaa, että myös muut julkisuuden henkilöt ovat olleet kerhotilalla.

Äiti toivoo kansan ymmärtävän, että Teuvokin on ihminen muiden lailla.

– Tämä on ollut kova paikka, sillä Teuvo on joutunut liian äkkiä julkisuuden pyöritykseen. Teuvo on ollut liian kovassa ryöpytyksessä, mutta toivottavasti hän kestää, Hakkaraisen äiti huokaa.

Ensimmäisen kohun Teuvon nosti huhtikuussa 2011, puhuessaan Helsingin Sanomien haastattelussa neekeriukoista.

– Teuvo puhuu sahakieltä, sitä mitä sahalla käytetään. Sellaisen ihmiset ovat valinneet edustajakseen. Kun hän sanoin neekeri-sanan niin tarkistin 70-luvun tietosanakirjasta, miten sana oli siellä määritelty. Teuvo on käynyt koulunsa 70-luvulla ja silloin tuota sanaa käytettiin ja se jäi hänelle mieleen.

Teuvon äiti haluaakin korostaa sitä, että hän arvostaa kaikissa ihmisissä ahkeraa työntekoa.

– Arvostan sitä, että tehdään töitä katsomatta siihen, mitä työtä on tarjolla. Teuvo on kovasti tehnyt töitä, hän aloitti sahalla jo 10-vuotiaana. Töitä tekevät ihmiset ansaitsevat palkkansa ja maksavat veronsa, mutta yleensä heitä ei arvosteta, äiti toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat