Testaa Itämeri-tietoutesi ja voita upea koru

Mitä sinä tiedät Itämerestä? Testaa tietosi Itämeri-sivuilla ja osallistu kilpailuun, jossa palkintona on persoonallinen hyväntekeväisyyskoru Guardian of the Baltic Sea.

Testaa Itämeri-tietoutesi ja voita itsellesi koru, jonka omistaa myös muun muassa Ruotsin kruununprinsessaVictoria. Osallistu Itämeri-sivuilla olevaan kilpailuun ja testaa, mitä sinä tiedät Itämerestä.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan persoonallinen Guardian of the Baltic Sea -hyväntekeväisyyskoru, jonka ovat suunnitelleet Kehrä Interiorin Noora Kunttu ja Heini Lehto. Lehto kertoo, että korun idea syntyi Kreikassa sukellusmatkalla.

– Halusimme, että esine sitoo ihmistä, ja koru on henkilökohtainen, koska se roikuu kaulassa lähellä sydäntä, Lehto muistelee ajatuksen kiteytymistä koruksi.

– Korun muoto syntyi, kun näimme kaikkea meren kuluttamaa ja huuhtomaa. Näkemän inspiroimana korusta tuli hieman epämuodostunut ja meren hioma. Pyöreä muoto symbolisoi sukelluksessa veden alla kommunikointiin käytettävää OK-käsimerkkiä.

ITÄMERIMTV3-kanavalla tiistaisin kello 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat