Mainos

Tesoman murhan tekoaika tarkentui: Kuka juoksi yöllä kohti Tohloppia?

Tampereen Tesomalla maanantaina ilmi tullut henkirikos ei ole vielä ratkennut. Poliisi tutkii tapausta murhana.

Poliisin tutkimukset ovat vahvistaneet, että vuonna 1974 syntynyt paikallinen mies surmattiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 23-00.30. Hänet löydettiin Tesoman valtatien kevyenliikenteen väylälltä maanantaina aamukuuden aikaan.

UHRIN TUNTOMERKIT

Vuonna 1974 syntyneellä miehellä oli päällään tummahko farkkukankaan tyyppinen, hupullinen, noin lantiopituinen ja karvavuorellinen takki, jalassaan vaaleansiniset farmarihousut, harmaat pitkävartiset villasukat sekä vaaleanpunaiset ruutukuvioiset tossut.

Uhri oli ollut paikallisessa baarissa lähes sulkemisaikaan eli kello 23 saakka. Tämän jälkeen uhrista ei ole tehty havaintoja, mutta löytöpaikan perusteella poliisi arvelee, että mies on suunnannut baarista kotiinsa.

Poliisi kaipaa yleisövihjeitä yön tapahtumista erityisesti Tesoman liikekeskuksen alueella illan ja yön aikana liikkuneilta nuorilta. 

Poliisi pyytää erityisesti vihjeitä henkilöistä, jotka ovat oleskelleet Tesoman valtaväylän jäähallin puoleisella kevyenliikenteen väylällä, mäen päällä, joka on välittömästi vesitornilta laskeuduttaessa vasemmalla.

Lisäksi poliisi kaipaa tietoa myös henkilöstä, joka on poistunut kevyenliikenteenväylältä juosten Tesoman Valtaväylän yli Tohlopin tai Lamminpään suuntaan. Henkilö on saattanut liikkua sekä aiemmin että teon jälkeen myös Tesoman alueella.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä myös uhrin liikkeistä. Havaintoja pyydetään noin kello 22.50 ja klo 00.30 väliseltä ajalta.

Havaintoja voi kertoa poliisille osoitteisiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0503137391.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.