Mainos

Tesoman henkirikos: Tällaista miestä poliisi etsii - erikoinen tuntomerkki

Poliisi pyytää tietoja Tesoman henkirikokseen liittyen alueella oudolla tavalla liikkuneesta miehestä. 

Miehen on nähty liikkuvan "hätäisen ja väsyneen" oloisesti Keitaan suunnasta hieman tapahtuma-ajan jälkeen. Todistajan mukaan vaikutti siltä kuin mies olisi pyrkinyt etenemään nopeammin, muttei enää jaksanut.

Poliisin mukaan silmiinpistävää on ollut miehen kävely. Kävelystä on jäänyt sellainen kuva, että miehen polvet ovat yliliikkuvat ja ikään kuin notkahtivat taaksepäin jokaisella askeleella.

Havainto tehtiin Suoniemenkadulla siinä päässä, mistä alkaa kävelytie. Kävelytie yhtyy ns. Vanhaantiehen, joka on myös kävelytie ja tekopaikalta poistuneen epäillyn todennäköinen pakoreitti.

Tesoman henkirikos tapahtui joulukuun lopulla. Paikallinen mies löytyi kuolleena kevyenliikenteen väylältä. Poliisi tutkii tapausta murhana, koska tekotapa on ollut poikkeuksellisen julma ja vaatinut vakaata harkintaa.

Miehen tuntomerkit:

- n. 30-vuotias, ei kuitenkaan teini-ikäinen

- noin 180 -190 cm pitkä

- hyvin hoikka

- Päällä miehellä oli pääväriltään mustat vaatteet. Jalassa oli ollut tuulihousutyyppiset, suoralahkeiset housut ja mustat, kevyen näköiset kengät. Takki oli puserotyyppinen, vyötäröpituinen, kevyen toppatakin oloinen ja siinä oli musta huppu.

- Miehen pää oli syvällä hupun sisällä, joten kasvot eivät näkyneet sen ja osin etukumaran asennon vuoksi. Miehellä ei ollut mitään kantamuksia.

Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteisiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi ja Keskitettytutkinta.Sisa-Suomi@poliisi.fi taikka puhelinnumeroihin 0295 445890 ja 050-3998024 sekä 0504382721.


 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.