Mainos

Terveysaseman väki halusi luoda tunnelmaa hieman erilaisella joulukuusella – somessa koriste otettiin hupailun ja ivan kohteeksi

Järvenpääläisen Myllytien terveysaseman aulaan ilmestynyt joulukuusi herättää tunteita sosiaalisessa mediassa. Valkoiseksi maalatusta, havuttomasta koristeesta on ehditty jopa uutisoida paikallisessa lehdessä. Terveysasemalla kuusen aiheuttama hälinä lähinnä ihmetyttää.

Facebookin Järvenpää-ryhmässä joulukuusesta julkaistu kuva on kerännyt vain parissa päivässä lähes 1000 reaktiota. Päivityksen alle on ilmestynyt pitkä liuta niin ihastuneita kuin huvittuneitakin kommentteja. 

Kommentoijat ovat kuvailleet vähäeleistä joulukoristetta muun muassa järvenpääläisten sielunmaisemaa kuvaavaksi sekä kaupungin säästötoimenpiteitä ilmentäväksi.

"Asia tuntuu mitättömän pieneltä"

Tieto kuusipuun äkillisestä julkisuudesta on tavoittanut myös Myllytien terveysaseman työntekijät.

Joulukuusen valikoinut terveydenhoitaja Kaisa Salla kertoo hämmästelleensä kohinaa yhdessä kollegoidensa kanssa.

– Työyhteisössäni ollaan aika hämmentyneitä siitä, että asia on saanut näin paljon huomiota.

Nainen kertoo päätyneensä myös itse julkisuuteen pitkälti vasten tahtoaan.

– Minulla ei ole ollut mitään tarvetta kommentoida asiaa, mutta minulta kysyttiin siitä ja haluttiin ilmaista asia niin, että minulla oli siitä tarve puhua.

Keski-Uusimaalle antamassaan haastattelussa Salla kertoi ottaneensa kuuseen mallia sisustuslehdistä. Naisen mukaan puu on kaunis ja trendikäs. Hän myös toteaa, että kauneus on katsojan silmässä.

Salla ei ole kuitenkaan omien sanojensa mukaan kiinnittänyt joulukuusiasiaan sen kummempaa huomiota. Terveyskeskuksella riittää tärkeämpääkin tekemistä.

– Meistä tämä kohina tuntuu ehkä jopa hieman hämmentävälle ja ikävälle, mutta toisaalta kuitenkin naurattaa. Tämän työn keskellä asia tuntuu aika mitättömän pieneltä, hän toteaa.

Järvenpään Myllytien terveysaseman joulukuusesta kertoi ensimmäisenä Keski-Uusimaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.