Mainos

Tervetuloa Helmi-klubiin

Aikuisille naisille suunnattuun monimedialliseen Helmeen liittyy myös maksuton Helmi-klubi. Tervetuloa mukaan!

Helmi tarjoaa kohtauspaikan yli 16-vuotiaille naisille ja naisen elämästä kiinnostuneille miehillekin. Klubi järjestää myös tapahtumia, kampanjoita ja tarjouksia, ja kertoo jäsenilleen Helmen ja klubin tapahtumista 2-4 kertaa kuukaudessa lähetettävällä klubikirjeellä.

Helmessä tapahtuu monenlaista mukavaa ympäri vuoden. Kilpailuja, tapahtumia, arvontoja ja erilaisia testiryhmiä. Katso käynnissä olevat kilpailut ja tapahtumat täältä.

Saat helmeilevän klubikirjeen!

Jos et vielä ole Helmi-klubin jäsen, rekisteröidy nyt. Klubin jäsenyyteen liittyy 2-4 kertaa kuukaudessa tuleva sähköinen klubikirje, jossa kerrotaan Helmen uusista kilpailuista, tapahtumista ja lukemisen arvoisista artikkeleista.

Klubikirje lähetetään sähköpostilla kaikille rekisteröityneille jäsenille.

Klubin jäsenyys on maksuton eikä edellytä mitään ostamista.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, et tahdo enää vastaanottaa klubikirjeitä tai haluat muuten muuttaa jäsentietojasi, löydät oikean osoitteen sivun alaosassa olevan sisältöluettelon l. footerin linkistä >Omat tiedot

Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden samantien Helpdeskin maksullisesta puhelinnumerosta 0300 8003. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-20 (lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu). Puhelun hinta on 0,98 €/min+pvm. Huom: Jonotusaika on puheluteknisistä syistä maksullinen. Parin työpäivän toimitusajalla saat tilattua uuden salasanan myös Helmenpalautelomakkeella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.