Mainos

Terttu Savolainen ehdolle keskustan puoluesihteeriksi

Keskustan eduskuntaryhmän sosiaali- ja kunnalisasiain sihteeri Terttu Savolainen pyrkii puoluesihteeriksi. Savolainen haastaa siten Eero Lankian.

Terttu Savolainen pyrkii keskustan puoluesihteeriksi.


Keskustan kesäkuussa Hämeenlinnassa kokoontuva puoluekokous äänestää kaikista puolueen johtohenkilöistä. Asetelma varmistui tänään, kun keskustan eduskuntaryhmän sosiaali- ja kunnallisasiain sihteeri Terttu Savolainen ilmoittautui puoluesihteeriehdokkaaksi.

46-vuotias Savolainen on ollut eduskuntaryhmän palveluksessa neljä vuotta. Sitä ennen hän työskenteli 14 vuotta puoluetoimistossa kunnallisasiain sihteerinä. Hän asuu Helsingissä ja istuu varavaltuutettuna Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Savolainen haastaa Eero Lankian, joka on edelleen käytettävissä puoluesihteeriä valittaessa. Lankia pyrkii edustamaan puoluejohdossa jatkuvuutta, kun puheenjohtaja joka tapauksessa vaihtuu.

Savolaisen valintaa tukee keskustan naisjärjestö. Sen puheenjohtaja, eduskunnan varapuhemies Sirkka-Liisa Anttila vakuutti, ettei kampanja ole suunnattu ketään vastaan. Anttilan mukaan järjestön hallituksessa ei asiasta päätettäessä edes mainittu Lankian nimeä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.