Mainos

Terroriteema ehkä hyllylle filmeillä ja tv:ssä

Myös uusi Schwarzenegger-filmi jäihin.

Yhdysvaltoihin tehty terrori-isku saattaa johtaa myös siihen, että terroriin liittyvät teemat hyllytetään Hollywoodin elokuvista ja tv-sarjoista.

Hollywoodissa on jo pistetty jäihin kaksi filmiä, joiden tarina sivuaa Yhdysvaltoihin kohdistuvaa terrorismia. Uuteen harkintaan ovat joutuneet myös muut aiheeseen liittyvät elokuvat ja tv-sarjat.

Filmiyhtiö Warner Bros. ilmoitti, että se lykkää määrittelemättömäksi ajaksi Arnold Schwarzeneggerin (kuvassa) uuden filmin Collateral Damagen julkaisua. Leffan tarinassa terroristit räjäyttävät pilvenpiirtäjän Los Angelesissa.

Saman kohtalon koki Tim Allenin komedia Big Trouble. Tämän elokuvan yhdessä kohtauksessa lentokoneeseen on asetettu pommi. Allen-filmin tuotti Disneyn tytäryhtiö Touchstone.

Tv:n puolella ABC-yhtiö ilmoitti peruuttavansa Yhdysvalloissa The Peacemaker-elokuvan esityksen. Ydinterrorismista kertova filmi oli määrä esittää lauantaina.

Fox-yhtiö puolestaan korvasi tv:ssä muilla elokuvilla leffat Independence Day ja Salaiset kansiot. Tv-ala myös peruutti Emmy-palkintogaalan, joka oli määrä pitää Los Angelesissa sunnuntaina.

(MTV3-STT-AP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.