Mainos

Terassit vetävät väkeä viimeiseen asti

Vaikka terassikausi lähenee jo loppuaan, elokuun viimeisiin viikonloppuihin varustaudutaan runsaalla miehityksellä ympäri Suomea. Helsinkiläisen Oluthuone Rotterdamin Sampsa Härkönen kertoo terassin olevan käytössä normaalisti.

– Pidämme kesämiehityksen terassilla kuun loppuun. Asiakkaiden määrä tietysti vaihtelee sään mukaan, mutta normaalisti elokuun loppuun asti suuremmalla terassilla on riittänyt asiakkaita.

Erikoistapahtumat lisäävät kävijämääriä

Myös Tampereella, Turussa ja Oulussa elokuun loppu on kiireistä aikaa. Tamperelainen Bar Passion on tänä vuonna mukana vuosittain järjestettävässä rapfestivaali Blockfestissä.

– Tapahtuma on loppuunmyyty, joten kiireinen viikonloppu on tiedossa. Muutenkin tähän aikaan vuodesta asiakkaita riittää, ja pidämme terassin auki niin kauan kuin meillä on lupa, eli syyskuun loppuun saakka, Bar Passionin ravintolapäällikkö Janne Kuoso kertoo.

Myös Turussa ja Oulussa erikoistapahtumat vetävät väkeä. Turkuun saapuvia purjelaivoja ihastellaan usein terassilta käsin, ja Ouluun asiakkaita tuovat ensi viikonloppuna alkavat ilmakitaran MM-kilpailut.

Terassien aukioloaika riippuu ravintolasta. Pääsääntöisesti terasseja saa pitää auki 1.4.-31.10. välisenä aikana, mutta useat terassit ovat hakeneet ympärivuotista aukiololupaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.