Teräsniskalle mustelmia Kärppä-katsomossa: Jäin kasan alimmaiseksi

Vannoutuneena Kärppä-fanina tunnettu laulaja Suvi Teräsniska sai tuta jääkiekkohuuman fanikatsomossa.

Suosittu iskelmälaulaja Suvi Teräsniska tunnetaan jääkiekkojoukkue Oulun Kärppien innokkaana kannattajana. Laulajalla on edessään jännät paikat, kun Kärpät taistelee SM-kullasta Tapparan kanssa.

Teräsniska pääsi laulamaan Maamme-laulun ensimmäisessä SM-finaaliottelussa Oulussa.

– Kuuma kiekkokevät sytyttää aina, ja oli mahtavaa olla katsomassa ensimmäistä finaalipeliä, Suvi fiilistelee MTV.fille.

Pelin aikana laulaja kipaisi fanikatsomoon moikkaamaan vanhoja tuttujaan, ja sai hurmoksellisesta tunnelmasta muistoksi mustelman käsivarteensa.

– Kun Kärpät teki 2-1 voittomaalin, fanikatsomossa syttyi järjetön meininki. Ihmiset hyppivät toistensa niskaan, ja meikäläinen korkokenkineen jäi kasan alimmaiseksi ja tulin tallotuksi, Suvi muistelee nauraen.

Rytäkästä ei onneksi jäänyt sen enempää fyysisiä kuin henkisiäkään vaurioita.

– Porukat pyytelivät anteeksi, mutta sanoin, että ei mitään hätää sillä Kärpät voitti! Kaikki on sallittua sodassa ja jääkiekossa. Huusin siellä suoraa huutoa, vaikka olin vannonut, etten huuda jotta ääni kestäisi pääsiäisen keikat, Suvi kertoo.

– Meininki oli raju, mutta siitä tuli hyvä fiilis, kun muistin, että tällaista siellä aina ennenkin oli. Muistoksi jäi mustelma, jota olen kantanut ylpeänä ja keikoilla esitellyt sitä yleisölle, Suvi kertoo hymyillen.

Suvi Teräsniskan Pohjantuuli-levystä julkaistaan tänään 25. huhtikuuta platinapainos. Pohjantuuli-albumi valittiin paikallisradioiden toimesta vuoden 2013 albumiksi.

Katso videolta Suvin esiintyminen Enbuske&Linnanahde Crew’ssa!

Lue myös:

    Uusimmat