Teräsbetoni uhkuu itseluottamusta

Teräsbetonin keulahahmo J. Ahola seisoo euroviisujen finaalipäivän aamulla juuri suihkusta tulleena hotellinsa aulassa. Mies tuntuu olevan täynnä itseluottamusta, mutta uhoa ei sekaan mahdu muuten kuin sitten illalla esiintymislavalla.

- Ruotsi ja Venäjä näyttävät olevan median suosikkeja, mutta sehän ei välttämättä kerro illan lopullisesta tilanteesta mitään. Semifinaalin tuloksistahan on kantautunut kerrassaan hurjia juoruja, Ahola pohdiskelee viitaten huhuun, joka sitkeästi väittää Suomen voittaneen ensimmäisen semifinaalin.

- Henkilökohtainen suosikkini on kuitenkin Tanska. Se on aidointa musiikkia mitä näissä kisoissa on tarjolla, betonipomo kehuu.

Myös Suomen rajojen ulkopuolella usko Teräsbetonin voittoon on noussut vedonlyöjien keskuudessa, mikä on näkynyt voittokertoimien laskemisena.

- Kyllähän siinä tietynlainen paine kasvaa. Tuntuu siltä, että Suomen kansakin alkaa jo odottaa parempaa ja parempaa sijoitusta. Toki me itsekin sitä toivotaan. Tuntuu se tavallaan hyvältäkin, että meihin luotetaan jollakin tasolla enemmän kuin aikaisemmin. Itsellä on ollut alusta asti hyvä fiilis, biisistä ja meidän meiningistä, sanoo J. Ahola MTV:n uutisten haastattelussa.

Teräsbetonilla on ohjelmassa vielä viimeinen harjoitusveto ennen illan finaalia.

- Niiden väliin jäävä tauko on niin lyhyt, että eihän siinä ehdi kuin syödä ja sulatella, Suomen edustusryhmä ynnäilee.

Eurovision laulukilpailujen finaali kisataan illalla Belgradissa Serbiassa. Loppukilpailussa nähdään 25 maan esitykset. Suomea edustaa Teräsbetoni kappaleellaan Missä miehet ratsastaa.

Kilpailu alkaa noin kello 22, ja viisujen voittaja on selvillä noin kello yksi yöllä.

(MTV3-STT)

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat