Mainos

Teollisuushallin palosta miljoonavahingot Seinäjoella

Jätepaperivarastona ja jätteenkäsittelylaitoksena toimiva halli syttyi tuleen viime yönä Seinäjoella. Jälkisammutustyöt jatkuvat koko päivän.

Tulipalo on aiheuttanut huomattavat vahingot Lakeuden Ympäristöhuollon teollisuushallille Seinäjoella. Vahingot nousevat miljooniin euroihin, arvioi Lakeuden Ympäristöhuolto Oy:n toimitusjohtaja Timo Hirsimäki.

Jätepaperivarastona ja jätteenkäsittelylaitoksena toimiva teollisuushalli syttyi tuleen viime yönä. Palo levisi jätepapereista hallin rakenteisiin ja edelleen piha-alueella säilytettävään jätepuutavaraan. 1000 neliömetrin halli on tuhoutunut lähes kokonaan. Rakennus ei enää liekehdi voimakkaasti, mutta savuttaa edelleen.

Hallissa ei ollut palon aikana ihmisiä.

Palosta leviää myrkyllistä savua

Seinäjoella palaa suuri teollisuushalli.

Teollisuushallissa paloi jätepaperin lisäksi muovia, minkä vuoksi ilmaan nouseva savu on hieman tavallista myrkyllisempää. Lähialueiden asukkaita on varoitettu hätätiedottein myrkyllisistä kaasuista.

Sammutustöissä on ollut mukana noin 70 palomiestä Seinäjoen ja lähikuntien palolaitoksilta. Seinäjoen seudun aluepalopäällikön Kari Pajuluoman mukaan jälkisammutustyöt jatkuvat ainakin tämän päivän ajan. Palavia jätepaperi- ja puutavarakasoja yritetään saada kaivinkoneiden avulla sammumaan.

Palon syttymissyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Kari Pajuluoma kertoo MTV3:n uutisille, että paloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi.

(STT-MTV3)

(Huomenta Suomen uutiset 15.06.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.