Tennistähtien Roger Federerin ja Novak Djokovicin kohtaamisesta huikaiseva trilleri – ratkaisua haettiin kahdesti tie-breakista

Roger Federer ja Novak Djokovic kohtasivat lauantaina Pariisin ATP-turnauksen välierässä. Djokovic voitti ottelun erin 2-1.

Kuvan videolla Djokovicin ja Federerin ottelun ratkaisu.

Ottelu oli erittäin tasainen, ja ratkaisua haettiin kahdesti tie breakistä. Ottelussa nähtiin ainoastaan yksi syötönmurto, jos ei oteta lukuun tie breakejä. Ensimmäinen erä päättyi Djokovicin 7-6 voittoon.

Serbialainen voitti ensimmäisen erän 8-6 luvuin tie-breakissa. Toisessa erässä Federer onnistui murtamaan Djokovicin syötön 6-5 tilanteessa ja hän vei erän 7-5.

Kolmas erä oli hurjaa taistelua, ja loppujen lopuksi Djokovic oli parempi lukemin 7-6. Kolmannessakin erässä ratkaisuun vaadittiin tie-breakia, jonka serbi voitti selvästi 7-3.

Djokovic kohtaa Pariisin turnauksen loppuottelussa Venäjän Karen Hatshanovin.