Tennistähteä syytettiin osallisuudesta suureen rikosvyyhtiin – lääkäri paljasti urheilijan törkeän huijauksen: "Hän kysyi minulta sitä"

Tennistähti Camila Giorgi hankki väärennetyn koronarokotetodistuksen. Asiasta Corriere del Venetolle kertoi Giorgin lääkärinä työskennellyt Daniela Grillone.

Useat tennissivustot kertoivat loppuvuodesta 2022, että Giorgi on tutkinnan kohteena liittyen väärennettyihin koronarokotetodistuksiin. Lääkäri olisi antanut väärennettyjä todistuksia lukuisille italialaisjulkkiksille, joiden joukossa olisi juurikin Giorgi.

Giorgi matkusteli ja pelasi turnauksissa tavalliseen tapaan koronapandemian aikana. Matkustamiseen vaadittiin rokotetta, jota Giorgilla ei kuitenkaan ollut, sillä tennistähden lääkärinä toiminut Daniela Grillone paljasti, että Giorgi hankki häneltä väärennetyn todistuksen.

– Olin Giorgin perheen palkkalistoilla pitkään, osittain Camilan tenniskyynärpään takia. Hän kysyi kesän alussa minulta mahdollisuudesta saada väärennetty todistus kaikkiin rokotteisiin mukaanlukien koronarokote. Voin vahvistaa, että ketään Giorgin perheestä ei ole rokotettu koronaviruksen varalta. En ole myöskään saanut heiltä minkäänlaista maksua, Grillone kertoi Corriere del Venetolle.

31-vuotias Giorgi on voittanut urallaan kolme WTA-turnausta. Hän on ollut parhaimmillaan maailmanrankingissa sijalla 26. Giorgi oli viimeksi 30 parhaan joukossa viime vuonna, mutta on pudonnut tämän jälkeen sijalle 66.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja