Mainos

TeliaSoneran laajakaistayhteydet taas kunnossa

Teleoperaattori TeliaSoneran laajakaista-asiakkailla on ollut tänään vaikeuksia saada koneiltaan yhteyttä nettiin. Pahimmillaan asia kiusasi aamulla noin 300 000 yhtiön asiakasta. Iltakymmenen aikaan vaikeuksia oli edelleen TeliaSoneran Turun adsl-asiakkailla, mutta vähän puolen yön jälkeen viimeisetkin yhteydet oli saatu kuntoon.

Laajakaistayhteydet katkesivat viime yönä tehtyjen muutostöiden takia. Yhtiön mukaan internetyhteys kuitenkin saatiin kuntoon aamukymmenen maissa.

TeliaSoneran palvelimille ehti kuitenkin syntyä niin paljon ruuhkaa, etteivät kaikki kuluttajat saaneet yhteyttä päivän aikana. Esimerkiksi iltakuuden aikaan yhteyttä vailla oli noin 150 000 asiakasta.

- Ongelma koski laajimmillaan koko Suomea, mutta sitä en osaa sanoa, oliko se kaikilla paikkakunnilla, kertoo yhtiön viestintäpäällikkö Heidi Kaila MTV:n uutisille.

TeliaSonerasta kerrotaan, että asiakkaita pyrittiin informoimaan katkoksesta mahdollisimman kattavasti.

- Meillä on ollut asiakaspalvelupuhelimessa tällainen automaattinen vastaajapalvelu, joka on kertonut tästä viasta ja tietenkin meidän sonera.fi-sivustolla on ilmoitus asiasta, mutta sehän ei toki auta niitä, jotka eivät sinne internetiin pääse. Lisäksi median kautta olemme pyrkineet asiasta tiedottamaan, Kaila jatkaa.

TeliaSoneralla on kaikkiaan noin 450 000 laajakaista- eli adsl-asiakasta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.