Mainos

TeliaSoneralta ulkoistetut marssivat ulos Loimaalla

Tele Finlandin puhelinpalvelu pätki tänään lakon vuoksi.

TeliaSoneralta ulkoistetut 51 toimihenkilöä ovat marssineet aamupäivällä ulos työpaikoiltaan Loimaalla Varsinais-Suomessa. He epäilevät, että Manpower siirtää heidän töitään Jyväskylän yksikköön kesken yt-neuvotteluja. Työseisaus kestää ensi maanantaihin saakka.

Ulosmarssineet on ulkoistettu TeliaSoneralta Manpowerin työntekijöiksi maaliskuun alussa. Manpower aloitti heti yt-neuvottelut Loimaan toimintojen siirtämiseksi Jyväskylään.

Yt-neuvotteluissa Manpower korosti, että se voi vielä harkita työpaikkojen säilyttämistä Loimaalla, pääluottamusmies Pia Karjalainen kertoo tiedotteessa. Karjalaisen mukaan yhtiö on kuitenkin samalla palkannut Jyväskylään uutta väkeä. Jyväskylän henkilöstölle on myös annettu tunnukset, joilla hoidetaan Loimaan toimipaikan tehtäviä.

- On tullut tunne, että meitä vedetään nenästä. Siksi marssimme nyt ulos, Karjalainen toteaa.

Lakkoa tukeva Toimihenkilöunioni kertoo laajentavansa työtaistelun tarvittaessa myös TeliaSoneran puolelle.

Loimaan toimipiste vastaa osasta TeliaSoneran omistaman Tele Finlandin puhelinpalveluista. Yllättäen alkaneen lakon vuoksi Tele Finlandin asiakaspalvelussa on ollut tänään katkoja.

- Kaikki Loimaan asiakaspalvelun puhelut saadaan torstain kuluessa ohjattua sellaisiin numeroihin, joissa vastataan, sanoi TeliaSoneran mobiiliasiakaspalvelusta vastaava johtaja Petri Lahtinen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.