Mainos

TeliaSoneralle yksinoikeus Spotify Premiumin myyntiin

Suosittu Spotify-musiikkipalvelu myöntää teleoperaattori TeliaSoneralle yksinoikeudet myydä maksullista premium-palveluaan Suomessa osana palvelukokonaisuuttaan. Premium-palvelua tarjotaan operaattorin laajakaista-, mobiili- sekä IPTV-palveluiden kanssa.

Kyseessä on sopimuksen laajennus viime lokakuussa tehtyyn yhteistyösopimukseen. Spotify teki lokakuussa kaksivuotisen sopimuksen TeliaSoneran kanssa, joka koski palvelun tarjoamista Ruotsissa Telian asiakkaille. Sopimus ei koskenut tuolloin Suomea.

Nyt solmittava sopimus on vasta toinen kerta, kun premium-palvelu on niputettu yksinoikeudella operaattorin tarjontaan. Toinen vastaava sopimus on tehty brittiläisen Hutchison 3G UK -operaattorin kanssa, kertoo StrategyEye verkkosivuillaan.

Joissakin maissa Spotify on kohdannut haasteita teleyhtiöiden omien musiikkipalveluiden takia. Virgin Media ja BSkyB ovat julkaisemassa Britanniassa omia musiikkipalveluitaan.

Verkko-operaattoreiden uskotaan vältelleen yksinoikeussopimusten tekoa maksulliseen Spotify Premiumiin, sillä eri operaattoreiden asiakkaat voivat joka tapauksessa jatkossakin käyttää sekä Spotifyn ilmaista että maksullista versiota. Sopimuksen myötä erona on, että muut operaattorit eivät voi Suomessa tarjota Premium -versiota palvelupakettiinsa valmiiksi kytkeytyvänä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.