Mainos

TeliaSonera perustaa halpayhtiön

TeliaSoneran uusi palveluntarjoaja Tele Finland tarjoaa edullisia matkapuhelinliittymiä kohderyhmille.

Teleoperaattori TeliaSonera kertoi tänään tehostavansa markkinointiaan tuomalla markkinoille yhtiön muusta toiminnasta riippumattoman palveluntarjoajan. Uusi Tele Finland tarjoaa edullisia matkapuhelinliittymiä kohderyhmille. Yhtiöllä on oma johto ja oma brandi, mutta se käyttää TeliaSoneran verkkoa.

Tänään aloittaneen yhtiön toimitusjohtaja on Arto Heimonen, joka on aiemmin toiminut TeliaSoneran Tuotteet ja Palvelut -yksikön johtajana. Tele Finlandin tiedotteessa Heimonen sanoi, ettei yhtiön tarkoituksena ole kiihdyttää epätervettä hintakilpailua, vaan tarjota peruspalvelua kilpailukyiseen hintaan.

Kaikki ylimääräinen on karsittu pois.

- Pidämme kulumme matalina kohdistamalla panoksemme toiminnan kannalta välttämättömiin kustannuksiin sekä hyödyntämällä yhteistyökumppaniverkostoa. Tele Finlandin liittymiä voi esimerkiksi hankkia tekstiviestillä tai puhelinmyynnin ja internetsivujemme kautta, Heimonen selvitti tiedotteessa.

Perjantaina ravintolayhtiö SK Ravintolat toi omille kanta-asiakkailleen matkapuhelinliittymän, jonka TeliaSonera on tuottanut. Markkinoinnista ja brandista vastaa ravintolayhtiö. TeliaSonera omistaa Tele Finlandin, mutta yhtiö harjoittaa liiketoimintaa täysin itsenäisesti. TeliaSoneran mukaan malli tuo "ketteryyttä" toimintaan.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.