Mainos

Telian tarjouksen hyväksyi 95 % Soneran omistajista

Tasan 95 prosenttia Soneran osakkeenomistajista hyväksyi Telian vaihtotarjouksen, Sonera kertoi tänään. Soneran ja Telian fuusion takana on näin 1060062362 Soneran osaketta ja 26750072 optio-oikeutta.

Telia kertoi jo maanantaina alustavat tiedot vaihtotarjouksen tuloksista. Tuolloin ilmoitettu luku oli 94,8 prosenttia. Soneran mukaan kaikki yhdistymisen ehdot on täytetty. Jäljellä on vain lunastusmenettely jäljelle jääneiden Soneran osakkeiden hankkimiseksi. Sonera ei kertonut, milloin ja miten osakkeet lunastetaan.

Telia on aiemmin kertonut lunastavansa jäljelle jääneet Soneran osakkeet tasan 5 euron hintaan. Markkinoilla on kuitenkin arveltu, että Telia saattaa tehdä vielä uuden vaihtotarjouksen osakkeista. Pörssissä Soneran osake on noteerattu selvästi Telian ilmoittamaa käteislunastushintaa korkeammalle.

Sonera kertoi myös, että kaupankäynti yhtiön vaihto-osakkeella ja -optiolla alkaa Helsingin pörssissä tänään. Kauppaa käydään myös jäljelle jääneillä 5 prosentilla Soneran alkuperäisistä osakkeista. Telia on arvioinut, että sen vaihdossa tarjoamat omat osakkeet ovat vaihtotarjouksen hyväksyneiden Soneran omistajien arvo-osuustileillä 9. joulukuuta, jolloin kaupankäynti Telia Soneran osakkeilla voi alkaa Helsingin pörssissä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.