Mainos

Telia keskeyttää joulukampanjansa

Telia Mobile keskeyttää 500 euron puheaikakampanjansa 13. joulukuuta. Keskeytys johtuu loppuvaiheessa olevasta yhtiön myyntiprosessista.

Telian Suomen toimintojen myynti alkaa olla loppuvaiheessa. Telia on siten päättänyt keskeyttää joulukampanjansa jotta yhtiön ostajaehdokkaat voivat itse muotoilla omat tarjouksensa haluamallaan tavalla tulevaisuudessa. Näin mahdollisten ostajaehdokkaiden ei tarvitse olla sidottuja niin pitkiin tarjousaikoihin, joita Telia nyt tarjoaa joulukampanjassaan. Joulukampanjan viimeinen myyntipäivä on perjantaina 13. joulukuuta.

Kampanjan keskeytyksellä ei ole vaikutusta niihin asiakkaisiin, jotka ovat jo tehneet liittymäsopimuksen Telian kanssa tai tekevät sen perjantaihin 13. joulukuuta mennessä. Nämä asiakkaat saavat normaalisti käyttöönsä 500 euron puheaikaedun. Keskeytys ei myöskään koske Telia Prepaid -liittymää, jota tarjotaan joulun ajan kaksi kappaletta yhden hinnalla.

Radiolinja ilmoitti eilen aikovansa viedä Telian tuoreen puheaikatarjouskampanjan kilpailuviranomaisten käsittelyyn.

Radiolinja halusi selvityksen siitä, hyödyntääkö Telia tuoreessa kampanjassaan väärin Telian ja Soneran yhteistä määräävää markkina-asemaa.

Yhtiöt toimivat jo käytännössä yhteisen johdon alaisuudessa, kertoo Radiolinja tiedotteessaan.

Radiolinjan mukaan TeliaSoneran kampanjassa on myös kuluttajan kannalta arveluttavia piirteitä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.